Fidea Udon Yamato (300g)

9,99 lei

Tăiței Udon Yamato, fidea asiatică de înaltă calitate, făcută din soiuri special selectate de făină de grâu.

Culoarea, gustul, textura și aroma produsului finit sunt 100% naturale și atractive, ceea ce le distinge de produsele analogice de pe piață.

Availability: În stoc

Udon – tăiței groși din făină de grâu, folosit în bucătăria japoneză. Este un aliment de bază pentru mulți japonezi. Există o varietate de moduri în care este pregătit și servit. Forma sa cea mai simplă este într-o supă fierbinte sub formă de kake udon cu un bulion blând numit kakejiru făcut din dashi, sos de soia și mirin. De obicei, este acoperit cu ceapă tocată mărunt. Alte toppinguri obișnuite includ tempura de creveți, kakiage (prăjitură cu tempură mixtă), abura-age (plicuri de tofu dulci, prăjite), kamaboko (tort de pește feliat) și condimente shichimi adăugate după gust.

Bulionul standard diferă în funcție de regiune. Sosul de soia închis (koikuchi) este adăugat în estul Japoniei, în timp ce sosul de soia ușor (usukuchi) este adăugat în vest.

Variante mai neobișnuite includ yaki udon prăjit și udon cu curry făcut cu curry japonez. Este adesea folosit în „shabu shabu” sau oala caldă japoneză.

Țara de origine

China

Marcă

Yamato

Sosuri

Catalogul Yamato Express

Descarcă catalogul nostru. Conține toate produsele și cele mai recente informații.

Shopping Cart