Despre Noi

Istoric, canale de distribuție și parteneri

Compania YAMATO EXPRESS SRL, retailer, importator și distribuitor de produse pentru bucătăria asiatică predominant japoneză, înființată în România în anul 2017, este parte a grupului de companii internaționale YAMATO GROUP.

Denumirea “YAMATO”, provine din Japonia și, în traducere, înseamnă “mare armonie”.

Produsele furnizate sunt pregătite într-o manieră profesională, ulterior, devenind o combinație armonioasă în farfuriile oaspeților restaurantelor. Astfel, aici menționăm o parte din clienții fideli precum: Sumeshi, More, Nadasan, Sushi Time, Sushi Vo și Go Sushi – prezent în rețeaua de supermarketuri Carrefour România.

Compania este recunoscută ca fiind un furnizor de încredere. În decursul anilor săi de activitate, a reușit să devină unul din principalii furnizori de ingrediente pentru bucătăria japoneză și asiatică, ce își exportă produsele pe piața Republicii Moldova.

Majoritatea entităților cu care colaborează sunt românești. Produsele livrate sunt supuse unui control al calității și respectă toate standardele internaționale.

YAMATO EXPRESS SRL se axează, îndeosebi, pe vânzări directe, prin intermediul unităților proprii de vânzare cu amănuntul, și pe vânzările online, prin intermediul site-ului oficial, oferind servicii de livrare pe întreg teritoriul României.

Majoritatea produselor firmei YAMATO EXPRESS SRL sunt importate din tări precum: Vietnam, Thailanda, China, Japonia, Rusia, Țările de Jos, etc.

Cifrele vorbesc de la sine!

5+

Ani pe piață

400+

Clienți mulțumiți

100+

Produse de calitate

Produse

Ce îți poate oferi compania?

Revizuind catalogul companiei, puteți beneficia de o varietate largă de produse (peste 100 de articole), catalogate astfel: cerealiere, condimente, conservate, sosuri, băuturi, congelate, nealimentare. De asemenea, găsiți și produse marcă proprie YAMATO, precum: alge marine uscate Nori, ghimbir marinat, sos de soia, orez, pesmeți panko, sosuri.

YAMATO EXPRESS SRL vine în ajutorul celor care își desfășoară activitatea în domeniul HoReCa, cumpărătorilor casnici, managerilor pe achiziții, precum și a celor care dețin magazine specializate.

Misiunea companiei este de a-și extinde aria de acoperire, de a oferi calitate și de a-și mări cifra de afaceri. Respectăm clienții, oferim sprijin, apreciem devotamentul și garantăm calitate!

Shopping Cart