Alergeni

Conform directivei 2000/13/CE a Parlamentulul European şi a Consiliului din 20 martie 2000, alergenii din alimente se pot încadra in următoarele grupe:·

  • Pește (și produse derivate)
  • Arahide (și produse derivate)
  • Soia (și produse derivate)
  • Lapte (și produse derivate, inclusiv lactoză)
  • Muștar (și produse derivate)
  • Susan (și produse derivate)
  • Moluște (și produse derivate)
  • Ouă (și produse derivate)
  • Crustacee (și produse derivate)
  • Cereale care conțin gluten (și produse derivate)
  • Dioxid de sulf și sulfiți
  • Nuci și migdale (și produse derivate)
  • Alune de pădure, fistic și alte fructe cu coajă (și produse derivate)

În cazul în care sunteți alergic sau aveți intoleranță la vreun ingredient, vă rugăm să consultați cu atenție lista înainte de a plasa comanda!

Alergenii pot fi prezenți în produse ca atare sau ca urmare a unor contaminări pe fluxul de producție. Pentru mai multe informatii referitoare la produsele noastre vă rugăm să vă adresați personalului nostru.

Shopping Cart