Cuțit Yanagiba (Kai) (240mm)

Cuțit Yanagiba Kai negru (lungimea lamei 24cm) – un cuțit profesionist japonez de la producătorul KAI este conceput pentru felierea cea mai fină a felurilor de mâncare precum sushi și sashimi.

Yanagiba și-a primit numele doar de la forma cuțitului, fapt este că din japoneză „Yanagi-ba” se traduce prin frunze de salcie și într-adevăr forma cuțitului pentru a face sushi repetă exact contururile frunzei de salcie.

Durabilitatea cuțitului este de 58 ± 1 HRC, ceea ce îi permite să taie cu ușurință și fără efort chiar și cele mai dure produse.

Pentru această serie, a fost dezvoltat un mâner dintr-o combinație specială de pulbere de bambus și polipropilenă, care asigură proprietăți de igienă optime.

Țara de origine

Japonia

Sosuri

Catalogul Yamato Express

Descarcă catalogul nostru. Conține toate produsele și cele mai recente informații.

Shopping Cart